locknet.ro

archive

NRR

Am ajuns la 21.

Alex incearca sa formeze o Nationala Romana de Ruby (NRR), ca un site pentru a strange resurse in limba romana despre Ruby sau Rails.

Nu se supara nimeni daca cineva ar adauga o traducere sau daca ar posta pur si simplu intrebari, totusi pentru a face lucrul acesta, ai nevoie de un cont. Pentru a comenta pe marginea articolelor este permis si accesul anonim.

Dupa modelul seattle.rb am pus-o si de un proiect pe rubyforge cu scopul de a publica sub-proiecte create in cadrul comunitatii NRR sau de catre membrii acestei comunitati.

Alex este primul care contribuie cu Civic Duty, un plugin pentru Rails care permite realizarea de poll-uri. Mai multe detalii pe siteul Nationalei.

De fapt, initial civic-duty era un proiect separat pe rubyforge, imi place sa cred ca l-am convins pe Alex sa il mute ca sub-proiect NRR :)

In curand or sa apara si alte mini-proiecte.

Daca ai vreo idee, sau ai facut mici experimente care sunt in pericol sa se piarda pe HDD-ul tau, poti sa iei legatura cu Alex sau cu mine, si te vom adauga cu placere in lista membrilor.

Trebuie doar sa aiba legatura cu Ruby (scripturi cool, extensii Ruby, orice Rails) si sa alegi una dintre licentele BSD, MIT sau Ruby License.

Ah, si sa nu uit, se simte si ceva activitate de vara pe lista de discutii Ruby on Rails – Romania.