locknet.ro

archive

Picts!!!1

In sfarsit, am selectat cele mai… poze din Croatia, si cum promiteam le-am pus si pe flickr.

IMG_5318.JPG

Sa nu uit: a fost excelent, Croatia este o tara pe gustul meu unde te poti relaxa. Daca esti genul ibiza sau amsterdam, nu cred ca o sa iti placa. Preturi cam ca la noi, insa serviciile foarte mult peste. Se sta la masa cam cu 15-20 euro pentru doua persoane.

Din motive inca necunoscute, mancarea este cam sarata, sau cel putin dupa standardele mele, insa am trecut repede peste. Totusi, prima inghititura m-a facut sa imi amintesc ca si in 2005 am avut aceiasi reactie. Data viitoare o sa tin minte. Mda, o sa fie si data viitoare, probabil peste doi ani :)

Legat de drum: am plecat pe la 4 noaptea din Bucuresti, la intrarea pe A1 a inceput o ploaie torentiala la fel si cand am ajuns aproape de Budapesta, o fi ceva cu orasele astea mari.

Pe la ora 8 seara am oprit undeva cam la 30 km de granita Ungaro-Croata unde am dormit intr-o pensiune pentru 6000forinti (cam 80RON?). Duminica pe la 3pm am ajuns la destinatie dupa ce am ales sa ies de pe autostrada in Croatia undeva aproape de Zadar pentru a merge pe coasta.

La intoarcere, am plecat la 9 din Brela iar la 6 dimineata eram in Bucuresti. Mda, fara oprire de somn. 1600 si ceva de kilometrii. Un singur sofer.

A fost o mare prostie si nu o sa mai fac niciodata asa ceva!