locknet.ro

archive

Ce mai pun la cale?

1. Am venit din vacanta luni dimineata pe la 6, m-am simitit grozav, dar din pacate nu am avut inca timp sa sortez poze sau sa scriu un post detaliat. In curand, cine stie?

2. A trecut un an de cand sunt PFA cu acte in regula, iar in ultimile luni am inceput sa simt o stare de oboseala pentru ca incercam sa ingramadesc diverse proiecte personale in timpul liber ramas dupa orele de program. Total gresit!

Am plecat in vacanta tocmai pentru a ma odihni si relaxa putin.

La intorcere insa am luat decizia sa lucrez full-time de acasa ca si freelancer, cel putin asa voi putea folosi in alt mod orele pierdute pe drum pana la munca si inapoi (vreo 3 pe zi).

Legat de partea financiara, sunt convins ca o sa ma descurc.

Proiecte pe termen scurt si mediu? Da.

3. Ieri am avut o mica discutie pe mail legata de impozitele platite de un PFA cu Victor Stanciu. Si cum nu am simtit nici un fel de ajutor din partea statului roman in ultimul an, m-am gandit ca o lista de discutii despre tot ce inseamna PFA ar fi potrivita.

Adresa este: http://groups.google.com/group/pfa-works, grupul numindu-se PFA Works (nu stiu ce mi-a venit de am ales numlele asta, insa consider ca nu este atat de important).

Se acepta membrii din orice domeniu de activitate (nu doar IT).

Subscribe NOWz!!!11

4. urmeaza. maine…