locknet.ro

archive

Ceva Scuze.

Offline

Nu stiu ce s-a intamplat, nici nu am vreo explicatie oficiala (nici nu o sa o am), dar se pare ca locknet.ro a fost offline timp de cateva ore in data de 1 mai. Nu stiu exact cate ore sau in ce interval orar am fost offline (inca investighez), dar a fost o perioada in care nu am avut mail si nici blog, deci scuze celor care mi-au scris si scuze celor care au venit de pe google cautand vreo informatie pe site.

Internet Explorer

Zilele trecute am avut placerea sa imi vad siteul ruland pe IE 6. As vrea sa imi cer scuze celor 25-30% dintre vizitatori care folosesc IE pentru ca acesta nu are cunostinte despre transparenta iconitelor in format .png.

In plus se pare ca nici prea mult css nu stie. De exemplu elementul pre sau code stilizat cu width: 100%; si overflow:auto; este afisat cam ciudat uneori stricand intreaga asezare in pagina. Mai sunt si altele, dar ca o recomandare: USE FireFox pentru ca nu am de gand sa corectez problemele pe care le are Explorerul.

Asta daca nu se ofera cineva :)

IP Ban

Scuze George pentru ca ti-am dat ban pe IP, nu am stiu ca esti tu si nu am stiu ca faci o gluma, dar m-a deranjat ca ai bagat un link catre un site porcos.